Galeria

LLEGIR PER SENTIR

DSCF2374llibres

Quants estats emocionals es poden suscitar amb 26 lletres formant centenars de paraules i frases, escrites en un munt de libres?

Hi ha llibres d’aventures que et fan explorar amb avidesa nous territoris. Illes desertes o ciutats sorolloses on lluitar amb grans i desconeguts enemics que et posen reptes per desafiar les teves millors virtuts. Seràs el millor nàufrag o el millor investigador i sempre seràs el guanyador de la lluita, el més agosarat i valent, el que s’emporta el tresor o l’èxit absolut.

Llibres d’autoajuda on una veu en off et va dient pas a pas com fer noves accions. Segurament no les acabaràs fent però la seva lectura atenta t’haurà reconfortat, fent-te veure que no ets tant estrany, que formes part d’aquest gran grup anomenat “humans” i que per aquesta raó també comparteixes les mateixes dificultats.

Biografies on prendre models, on humanitzar als nostres ídols, on admirar sense haver de dir res a aquell que ens inspira. Et creixeràs i et faràs fort. Les biografies et donaran força per seguir en els camins tortuosos i costeruts dels nous projectes que emprenguis.

Llibres d’humor que arrenquen somriures o riallades, espai ideal per evadir-se de la duresa de la realitat. Riure et fa immune al malestar i encomana als altres una certa lleugeresa de viure.

I aquells llibres que fan pujar la temperatura corporal amb el seu misteri i erotisme. Tot s’insinua i res és descobert. Creuràs veure, escoltar i sentir tot el que es descriu. Llenguatge suggerent i poètic, lent i ensucrat. La descripció subtil del balanceig d’una pedra de collaret al bell mig d’un pit femení atraparà els teus ulls sense remei, i t’obligarà a mirar i mirar…

Quins estats emocionals et vols deixar inspirar per 26 lletres formant centenars de paraules i frases, escrites en un munt de llibres?

Feliç Sant Jordi ¡¡¡¡

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.