Qui sóc

Sóc llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona des de l’any 1985, en l’especialitat de Psicologia Clínica i, des de pocs anys després i fins el dia d’avui, sóc Psicoterapeuta.

Treballo amb teràpies que en diuen d’última generació, nascudes de les neurociències.  L’EMDR (Dessensibilització i Reprocessament del Trauma pel Moviment Ocular) és la teràpia que utilitzo en el meu dia a dia laboral, i a la que dec, entre molts altres, el millor aprenentatge que he pogut fer com a terapeuta, que és:  no hi ha res que passi al cap que no ho sàpiga el cos.

També treballo amb PNL (Programació Neurolingüística), TIC (Tècniques d’Integració Cerebral), ICV (Integració del Cicle Vital), Brainspotting  i  EFT.

He escollit aquesta forma de treball per dues raons importants per mi, que són: per una banda l’atenció que cadascuna d’elles posa en la relació inseparable entre el què passa a nivell racional, emocional, corporal i energètic, i que permet una visió més completa i un afrontament més acurat dels problemes que patim els éssers humans;  i per una altra banda el fet que aquestes teràpies tenen en comú conceptes que, en psicoteràpia, fins fa pocs anys anaven separats i és que l’eficàcia i la rapidesa en el canvi són possibles alhora.

Des de la gratitud a tots els meus mestres, als meus col·legues i sobretot als meus pacients, que m’han ensenyat tot el que sé professionalment i des de l’estimació per la meva família i pels meus amics que m’han ensenyat el que sé de la vida, és des d’on vull construir aquest espai de relació amb tots vosaltres. Tots els coneixements que he tingut la sort de rebre al llarg dels anys, vull compartir-los perquè creixin en l’intercanvi.

El meu objectiu és encomanar-vos la curiositat per vosaltres mateixos, per saber quí som els humans i de quina pasta estem fets, per saber perquè ens passen les coses que ens passen, quanta capacitat de control tenim sobre el que fem, què fan les nostres neurones per nosaltres, com fem canviar el món des del puntet insignificant que ocupem cadascú de nosaltres en aquest planeta, i un llarg etcètera de qüestions.

No pretenc estar en possessió de cap veritat, simplement em faig preguntes que m’ajuden a la reflexió.

5 responses to “Qui sóc

 1. Els exercicis de relaxació són espectaculars….
  Comparteixo plenament els efectes de l’oxitocina.
  M’agrada el teu bloc, et felicito…
  Sort en aqeust nou mitjà!

 2. rosa jaime piedra

  que tinguis molta sort amb el teu blog, et seguiré
  petonets

 3. Ja és ben veritat que no hi ha res que passa pel cap que el cos no sàpiga, i res que estiguí aquí escrit que no sigui cert al menys des de la meva experiencia personal. Moltes gràcies per ajudar-me a que el meu món cada dia sigui millor!

 4. Sense cap dubte i sota el meu punt de vista, la millor professional que he trobat mai en psicologia. Gràcies per ajudar-me a millorar com a persona.

  • dolorscapelladesluna

   Gràcies Eduard. Espero seguir veient amb claredat el teu camí per mostrar-te’l i que el puguis fer acompanyat fins que et calgui. Una abraçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.