GRAN ANGULAR

Llegia l’altre dia en un blog de fotografia una frase que, tot i ser simple, em va ressonar interiorment, deia la fotògrafa: cómprate un gran angular, pero no para las fotos de hoy, sino para la vida.

Potser les paraules ja estaven escollides amb intenció de sacsejar-nos el present, el aquí i ara, i fer-nos  anar una mica més enllà. Bé, tant si la seva intenció era aquesta, com si el que volia dir era simplement que la compra del gran angular seria per sempre, jo si que vaig anar més enllà i ho vaig relacionar amb aquelles vegades en que ens trobem ofuscats en una idea o en una situació, donant-li voltes, sense sortida. Convençuts que d’aquesta manera trobarem la solució, però  en aquestes situacions tant circulars, mai remenant el que ja teníem arribem a res nou, a cap sortida.

Si recordem alguna vegada en la que hem estat en aquesta situció ens adonarem que realment ens en hem sortit justament ampliant el ventall de dades, d’opinions, d’informació, en definitiva, anant més enllà. Hem necessitat aixecar-nos i anar a donar un vol i a la tornada, de forma inexplicable, arriba la solució al problema. Hem parlat amb algú que ens ha donat un punt de vista diferent i ens hem trobat ja en el següent pas del nostre projecte.  Hem anat a dormir amoïnats i l’endemà no sabem com teníem les coses clares. Ens hem imaginat com ho faria una altra persona i voilà!!  nosaltres també ho podem fer.

El gran angular veu més enllà de l’ull humà. No és fantàstic? Comprem-nos un gran angular per la vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.