PRINCESA, CAVALLER I DRAGÓ

Fantàstic dia per comprar roses i llibres i per expressar sentiments d’estimació, aprofitant el ritual de donar i rebre aquests objectes senzills i alhora preciosos. I també és un fantàstic dia per pensar en  la llegenda motiu d’aquesta festa de Sant Jordi, on intervenen tres personatges que qualsevol de nosaltres podríem representar en una obra teatral sense estudiar massa el paper. Tres rols que es troben en l’interior de cadascú siguem dona u home i que ens fan actuar de maneres concretes segons la circumstància a la que ens enfrontem.

Un valerós cavaller que encara creu que ha de salvar una princesa i que per fer-ho s’haurà d’enfrontar a les seves pitjors pors.

Una princesa que encara creu que només un heroi la pot  salvar de les dificultats de la vida.

I un dragó que encara necessita amagar les seves bondats darrera d’una aparença aterradora, sense entendre que tots els dracs són bons i dolents alhora.

Podriem aprofitar aquest dia per fer un homenatge a aquests personatges allotjats en l’interior de cadascú de nosaltres i representar al cavaller fent alguna cosa difícil, com per exemple dir t’estimo si això és a lo que temem, també a la princesa fent algun acte de confiança com per exemple dir et necessito a aquella persona de la que no volem dependre, i el paper de dragó fent  algo sorprenent com per exemple mostrar la nostra cara més amable, sense esperar a ser destruits per la nostra ferocitat.

BON SANT JORDI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.