CORPORE

Pensant quin nom posar a un centre de salut i bellesa, amb la intenció de que el nom recollís amb igualtat de condicions ambdues paraules, va sorgir  Corpore que  vol dir “cos”. Mentalment em  va venir  una frase que va fer que la parula em semblés encertada per l’objectiu que tenia: en el cos és on passa tot. Amb les mans ens comuniquem, amb els peus ens arrelem a la terra, amb la pell sentim l’ambient …

El cos és com una gran estació d’enllaç entre l’exterior i l’interior, on es filtren milers i milers de dades, i perquè aquestes dades circulin fluidament  es requereix un bon funcionament, tenir-ne cura tant des d’allò que pot ser saludable, com des d’allò que el faci sentir bé.  Quan ens oblidem d’ell  les connexions  es tornen confuses i ens trobem perduts, tot i que en moltes ocasions ni ens adonem.

Has pensat mai què  hi fas en el teu cos? O Què fa el teu cos per tu? Què és més important, el que nosaltres li fem a ell o el que  ell fa per nosaltres? Salut i bellesa són paraules contraposades o són complementàries?

Cuidar del cos des de la salut i des de la bellesa, és cuidar de l’ànima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.