Galeria

EL MEU NÒVIO ÉS UN VIOLADOR

I si el teu nòvio és un violador, tu que ets? Doncs una  dona sotmesa.

Una dona que he d’estar sempre disponible sexualment perquè si dic que no als seus desitjos tot acaba passant de mala manera. No sé si això és violència, i tot i que a mi m’ho sembla, no ho explico a ningú segurament per por  que els altres em diguin que això no s’ha d’aguantar o per por a quelcom pitjor que seria que ell sabés que ho he dit i s’enfadés  perquè no hi confio. Jo sento por.

No sé si estic enfadada amb aquesta noia a la qual ha violat, que de ben segur que el va provocar i el va obligar a seguir el seu instint d’home, o si amb qui  estic enfadada és amb ell perquè em  sembla que vol  que jo el defensi  sense fer-li preguntes.  I jo ja no sé què és correcte, perquè jo preguntes sí que en tinc, però millor que no les faci  que el podria fer enfadar.

Ell està molt segur de tot, jo crec que una mica orgullós i tot. Caminem per la vorera cap als jutjats i m’agafa de la mà tan fort que sé segur que em vol dir alguna cosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.