Galeria

QUAN ET SENTS SOL


Hi ha molts moments a la vida que poden fer-te sentir sol, o bé perquè has perdut els amics, o bé perquè ningú no comparteix el que estàs fent, o perquè guardes un secret que et fa sentir malament però que saps que si el parles encara estaràs més sol, o bé perquè estàs amb algú que en realitat no hi és però ocupa el teu espai i el teu temps.

Sigui quina sigui la situació que et fa sentir que no hi ha ningú, intenta desviar la teva atenció d’aquesta emoció de solitud i tristesa ampliant l’horitzó cap a llocs on no havies mirat mai.

Busca activitats noves, interessos que potser tens i no has explorat, o pensa en persones que potser havien estat i que podrien tornar a estar. No defalleixis i activa’t per buscar aquesta companyia que ara trobes a faltar, qüestionant-te també si has de fer alguna  cosa diferent de la que vens fent per poder trobar amistats noves.

El sentiment de solitud no desapareixerà per més que te’l miris, és només un senyal perquè et posis en marxa i busquis la companyia que et falta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.