Galeria

SEXE SALVATGE O SEXE AMB AMOR

Dos personatges de pel·lícula tenen una conversa sobre sexe i la noia li pregunta al noi: Què prefereixes sexe salvatge amb una desconeguda o sexe amb amor amb algú que t’estima? És una bona pregunta que no se si té una bona resposta. És necessari decantar-se per una opció i rebutjar l’altra? Es pot preferir una cosa i detestar l’altra? Funciona una relació amb només una de les dues opcions? Si la pregunta existeix a la ment d’algú i el preguntat tarda en respondre, no serà perquè les dues opcions són complementàries, necessàries i igualment complaents?

El sexe salvatge amb un desconegut conté la novetat, la conquesta i la sensació de poder, de control. Emocions fortes i ràpides molt relacionades amb agafo el que vull gairebé sense permís, sense preguntar. Una descàrrega purament física, un regal corporal.

El sexe amb amor amb algú que t’estima té la tranquil·litat del que és conegut, el plaer de la calma, el gaudi del cos, la plena consciència de les reaccions de l’altre i de les pròpies, de la temperatura de la pell, del seu color i la seva olor. Reculls el que et dóna l’altre i li dónes tot el que vol. És un regal emocional.

Després d’aquest incomplet resum, podríem caure a la temptació de pensar que ja podem respondre a la pregunta i dir que, el sexe salvatge amb un desconegut, és el que triarien la majoria d’homes i, el sexe amb amor amb algú que t’estima, és el que triarien la majoria de dones. I la resposta podria ser força encertada, però, tot i així, ja seríem on som sempre. En un carreró sense sortida intentant triar, intentant jutjar què és millor.

Potser seria millor intentar encabir les dues opcions en una mateixa relació. Però : Com? Amb quines conseqüències?

Si la relació és esporàdica, el sexe salvatge amb un desconegut, és possible, però sexe amb amor és complicat. A aquesta opció li falta el temps, la dedicació a l’altre, cedir el primer lloc a les seves necessitats. Perill !!!, això necessàriament portaria a vincle d’amor, és clar.

Si la relació és tradicional, de fidelitat i compromís amb l’altre, serà més difícil pensar en desconegut i salvatge. Dues paraules que no encaixen fàcilment amb aquest tipus de relació. Que sigui desconegut és difícil perquè estem amb la persona de sempre i també és difícil que sigui salvatge perquè la rutina i altres motius (alguns d’ells biològics) aniran en contra. Sort !!! Amb imaginació i fantasia es poden generar experiències i jocs on aquestes dues paraules siguin protagonistes. Aconseguir-ho, inclús simplement intentar-ho, enriquirà la relació i, sobretot, serà un regal per aquell que hauria contestat: prefereixo sexe salvatge amb un desconegut, perquè, no ens enganyem, és la resposta que moltes persones no s’atreveixen a expressar, però que somien.

Potser la millor resposta és: prefereixo les dues opcions?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.