Galeria

L’AUTOCONEIXEMENT A LA VIDA QUOTIDIANA

IMG_4259

Heu escrit mai un relat responent a la pregunta de: Si fossis una rosa quina rosa series? O Si fossis un cotxe quin tipus de cotxe series? El relat que sorgeix de respondre les preguntes ens ajuda a saber qui som i com som amb la mínima intervenció de la raó. Són exercicis pensats per treballar l’autoconeixement.

Si no els heu fet mai no passa res, hi ha moltes ocasions a la vida diària en què us haureu trobat fent exactament el mateix de forma espontània, amb l’obra d’una altra persona com un quadre, una escultura, una fotografia, un relat literari, una cançó, … Hi ha obres que ens atrauen poderosament, o perquè ens agraden molt o perquè ens desagraden, o perquè ens tranquil·litzen, o perquè ens neguitegen, o perquè ens fan somriure o perquè ens entristeixen o perquè ens calmen o ens activen, … No sabem per què exactament, però hi ha obres que semblen parlar un llenguatge que nosaltres entenem perfectament.

Tot el que hem de fer per convertir aquesta atracció i les emocions que ens evoca, en un exercici d’autoconeixement, és fer-nos conscients de què diuen de nosaltres aquestes obres que ens captiven. Parar i reflexionar fa que ens puguem conèixer una mica més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.